Amsterdambynight Amsterdam Nacht WiW Photography Fotografie Fine Art Kunst

 

Fotoboek "Amsterdam by Night"

Amsterdam Nacht fotoboek fotografie Wino Wijnen WiW Photography amsterdambynightHet fotoboek "Amsterdam by Night" biedt een verfrissende kijk op Amsterdam en haar indrukwekkende geschiedenis. Aan de hand van nachtelijke fotos wordt de lezer meegenomen op een reis door de tijd: van het prille begin als kleine nederzetting aan de Amstel, via de hoogtijdagen van de Gouden Eeuw, tot de moderne stad. De begeleidende teksten bieden achtergronden en interessante wetenswaardigheden die het boek maken tot een naslagwerk voor zowel de nieuwkomer als de rasechte Amsterdammer. Tijd voor een hernieuwde kennismaking met Amsterdam by Night.

Volg de link voor een preview van "Amsterdam by Night" als PDF.

"Amsterdam by Night" is na "Wielder by Night" (2013) het tweede fotoboek van (nacht)fotograaf Wino Wijnen. In zijn nachtfotografie streeft hij naar een zo natuurlijk mogelijke weergave, zonder gebruik van flitsers of geavanceerde beeldbewerkingstechnieken. Zijn fotos van de verlaten nachtelijke stad weten haar schoonheid en rust op een bijzondere manier vast te leggen en tonen een sterk contrast met de drukte van alledag.

 

"De uiterlijke schoonheid van onze stad is prachtig in beeld gebracht". “Amsterdam by Night biedt een nadere kennismaking met de stad, zowel voor nieuwkomers als rasechte Amsterdammers.” - Mr. E.E. van der Laan, Burgemeester van Amsterdam in het voorwoord.

 

Het boek is uitgevoerd als hardcover van 152 paginas, 245(B)x294(L)mm met meer dan 100 fotos van nachtelijk Amsterdam en kost slechts 35,- euro (CHF 35,95). "Amsterdam by Night" wordt in eigen beheer uitgegeven en is in een beperkte oplage beschikbaar. Bestel Amsterdam by Night daarom alvast via de Webshop zodat u zeker bent dat u deze unieke uitgave niet mist. Ook is het boek in een beperkt aantal winkels verkrijgbaar (zie de kaart onder het bestelformulier).

 

Bestel het fotoboek "Amsterdam by Night" via de Webshop

 

Verkooppunten van "Amsterdam by Night"

Groen=Ruim op voorraad; Oranje=voorraad; Rood=binnenkort leverbaar/bestelbaar (neem contact op met de winkel om zeker te zijn van de voorraad)