Amsterdambynight Amsterdam Nacht WiW Photography Fotografie Fine Art Kunst

 

Contact

Wino Wijnen WiW Photography Amsterdam Nacht amsterdambynightAmsterdam by Night is een project van fotograaf Wino Wijnen. Wil je meer van mijn werk zien? Neem dan een kijkje op de websites van WiW Photography en NightPhotos.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u het laatste nieuws per e-mail ontvangen? Vul dan het onderstaande contact formulier in. Ik zal uw vragen zo spoedig mogelijk antwoorden. Suggesties voor mooie stukjes Amsterdam en interessante achtergronden zijn natuurlijk ook altijd welkom. Je kunt ook berichten plaatsen in het gastenboek onder aan deze pagina.

 

Nieuwsbrief

Leden van de Amsterdam by Night Nieuwsbrief krijgen het laatste nieuws als eerste te horen en ontvangen bovendien speciale aanbiedingen. Daarnaast wordt onder alle inschrijvers een Fotoboek "Amsterdam by Night" verloot voor elke 1000ste volger van de Facebookpagina.

 

Lezingen / Presentaties

Organiseert u een speciaal evenement and bent u geinteresseerd in een presentatie over "Amsterdam by Night"? Dat is mogelijk: een normale presentatie van 1,5 uur toont een historisch overzicht van de groeiende stad. Het is natuurlijk ook mogelijk om extra aandacht te besteden aan een periode of thema naar wens. Presentaties worden gegeven in het Nederlands of Engels. Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

Contactformulier (velden met een * zijn verplicht)

Voornaam * WiW Photography Contact
Achternaam *
E-Mail *
Onderwerp *
Uw bericht

 

Laat een berichtje achter in het onderstaande gastenboek: